Incubatorul JA Bizzfactory: Ultimele zile de înscriere

Incubatorul JA Bizzfactory: Ultimele zile de înscriere

Organizația Junior Achievement România continuă în anul 2024 menținerea angajamentul de a furniza resurse și activități dedicate stimulării dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul tinerilor. Cu scopul de a demara noul an cu succes, vă încurajăm să înscrieți elevii/studenții în programul nostru de dezvoltare antreprenorială, respectiv în Incubatorul Național de Antreprenoriat JA Bizzfactory.

Prin participarea la Incubatorul JA Bizzfactory, elevii/studenții vor dobândi diverse competențe antreprenoriale, având ocazia de a se evidenția și de a câștiga premii oferite de partenerii Junior Achievement Romania. Pentru mai multe detalii despre incubator și competiție, vă invităm să accesați pagina noastră de prezentare și regulamentul sau să ne contactați direct. Dorim să vă reamintim faptul că înscrierea este deschisă până pe 31 Ianuarie, așadar vă încurajăm să accesați platforma cât mai curând pentru a beneficia de toate activitățile programate.

Ne propunem să oferim tinerilor oportunități valoroase și să contribuim la formarea viitorului antreprenorial al României, prin implicarea partenerilor care susțin acest program antreprenorial: Accenture, Citi Foundation, Ernst & Young, FedEx Express, HP, KPMG, NN, OMV Petrom, Romanian-American Foundation și UniCredit Foundation.