Programele JA de educație economică și financiară dezvoltă comportamentul responsabil al elevilor pentru gestionarea eficientă a banilor

Programele JA de educație economică și financiară dezvoltă comportamentul responsabil al elevilor pentru gestionarea eficientă a banilor

Cunoașterea mediului financiar și abilitățile de gestionare a banilor sunt esențiale pentru adaptarea la sistemele economice complexe din prezent.

Programele JA de educație economică și financiară sunt menite nu numai să îmbogățească cultura financiară a tinerilor, ci și să le dezvolte abilitățile, să le dea încredere în ei și să-i inspire să adopte un comportament responsabil în ceea ce privește gestionarea banilor și luarea deciziilor financiare.

Astfel, elevii înscriși în acest an școlar la disciplina educație economică și financiară vor înțelege mai bine conceptele teoretice învățate la școală, beneficiind de module learning by doing și hybrid learning. Prin activități practice, exerciții, simulări și dezbateri cu ajutorul consultanților voluntari din business, ei descoperă instrumente financiare de bază, ce pot contribui la un trai mai sigur, mai puțin stresant și mai productiv.

Pentru înscrieri, profesorii interesați pot adăuga un acord de parteneriat la https://jar.ro/inscriere.

Detalii despre programele și proiectele JA de educație economică și financiară găsiți la https://jar.ro/pro.