18 elevi din București au participat la Digital Education Hackathon

18 elevi din București au participat la Digital Education Hackathon

18 elevi de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga și Liceul Teoretic Traian din București au participat la începutul lunii noiembrie la competiția Schools as Agents of Change Towards Sustainability organizată de JA Europe în cadrul Digital Education Hackathon, o inițiativă internațională care face parte din Planul de acțiune pentru educație digitală 2021-2027 al Comisiei Europene.

Elevii români au participat alături de liceeni din Italia și Spania și au beneficiat de sprijinul voluntarilor Johnson & Johnson pentru a găsi idei inovatoare prin care școlile pot deveni agentul schimbării și un promotor al însușirii de abilități și comportamente durabile în comunitate.

În urma participării la DigiEduHack, am învățat foarte multe lucruri care ne vor fi utile și în viitor, iar experiența participării la competiție a fost una foarte plăcută. Voluntarii Jonhnson & Johnson ne-au ajutat să ne dezvoltăm ideea și să ne îmbunătățim planul de acțiune, a spus un elev de clasa a X-a de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga, București.

Detalii despre competiția DigiEduHack, organizată în parteneriat cu Junior Achievement Europe, la DigiEduHack 2023.