Peste 900 de elevi au participat la activități educaționale susținute de voluntarii Raiffeisen Bank

Peste 900 de elevi au participat la activități educaționale susținute de voluntarii Raiffeisen Bank

Peste 900 de elevi de școală primară și liceu au fost implicați în perioada martie-aprilie în activități la clasă și online susținute de voluntarii Raiffeisen Bank în cadrul programului național de dezvoltare personală și a abilităților de planificare financiară.

Pe parcursul sesiunilor, cei 27 de voluntari au împărtășit elevilor exemple din experiența lor profesională și le-au furnizat informații actualizate despre importanța planificării financiare, despre opțiunile de economisire și de investire a banilor.

Mi-a plăcut foarte mult curiozitatea elevilor și modul responsabil în care văd lucrurile din punct de vedere financiar. În timpul întâlnirii, am abordat subiecte precum modalitățile de obținere a banilor, strategiile de economisire, liste de dorințe și luarea atentă a deciziilor financiare . A fost o discuție plăcută și liberă, plină de entuziasm din partea copiilor și bazată pe răspunsurile lor spontane. – a spus Anca Daniela Tănăsescu – voluntar Raiffeisen Bank.

Activități asemănătoare vor continua să se desfășoare în toată țara și în luna mai, având alături voluntarii Raiffeisen Bank.