Schimbăm vieți

Schimbăm vieți

Un proiect susținut de:

Schimbăm vieți (Life Changer) este un program european dezvoltat de Junior Achievement cu susținerea Metropolitan Life și a MetLife Foundation, dedicat creșterii potențialului de incluziune financiară a tinerei generații prin programe learning by doing la clasă pentru dezvoltarea abilităților economico-financiare, antreprenoriale și facilitarea accesului pe piața muncii.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Programul include activități de educație antreprenorială și financiară adresate elevilor de gimnaziu și liceu, având ca scop dezvoltarea următoarelor competențe: creativitatea, spiritul de echipă, perseverența, încrederea de sine, spiritul de inițiativă, responsabilitatea, asumarea riscurilor, înțelegerea și administrarea resurselor.


OFERTA EDUCAȚIONALĂ

  • Formatul propus prin programul Schimbăm vieți (Life Changer) oferă acces gratuit la un kit pentru educația antreprenorială și gestionarea resurselor dezvoltat în format digital interactiv, prin intermediul platformei JA Inspire.
  • Voluntarii Metropolitan Life participă la activități la clasă și de mentorat, ajutând elevii să aibă o experiență antreprenorială reală.

Prin acest program am promovat componenta practică a învățării, care dă frâu liber creativității și spiritului de inovație. Voluntarul a reușit să evidențieze importanța planificării activităților personale în așa fel încât obiectivele importante de viață să fie îndeplinite. De asemenea, a reliefat importanța muncii depuse pentru îndeplinirea acestor obiective.
Profesor – Liceul Tehnologic Marmația, Sighetu Marmației


Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume și filială a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are 20 de ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Două milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.
Web: www.metlife.com, www.metropolitanlife.ro.

Comunicări