Dotări cu echipamente smart classroom pentru școlile din mediul rural sau mic urban, prin proiectul „Re-Power Your Future”, susținut de Fundația UniCredit

Dotări cu echipamente smart classroom pentru școlile din mediul rural sau mic urban, prin proiectul „Re-Power Your Future”, susținut de Fundația UniCredit

Junior Achievement Romania (JA Romania) și Fundația UniCredit lansează o nouă componentă a proiectului internațional „Re-Power Your Future”, dedicat încurajării atitudinii pozitive a tinerilor față de educație, continuarea și finalizarea studiilor.

Prin intermediul acestei componente, instituțiile cu învățământ gimnazial din mediul rural sau mic urban – localități cu mai puțin de 30.000 de locuitori – pot accesa gratuit o serie de activități digitale interactive pentru elevii din clasele a VII-a și a VIII-a, ce explică și exemplifică importanța autocunoașterii și autoevaluării corecte a valorilor sau abilităților personale și modul în care acestea se reflectă în deciziile privind viitorul personal sau profesional. Activitățile sunt disponibile pe platforma JA Learn™ și pot fi accesate utilizând orice tip de dispozitiv mobil.

Patru dintre școlile cu cea mai activă participare în cadrul acestei componente în perioada 05 martie – 17 mai 2024 vor beneficia de dotarea cu kit-uri smart classroom, în valoare totală de 20.000 de lei. Detalii complete la: https://jar.ro/regulament-repower-your-future.

Re-Power Your Future este un proiect ambițios, dezvoltat în parteneriat cu Fundația UniCredit, care are ca obiectiv fundamental creșterea conștientizării privind importanța educației în rândul elevilor și dezvoltarea abilităților esențiale pentru a-și construi un viitor promițător. Acest proiect, care vizează în special elevii din medii defavorizate economic și dorește să le ofere resurse și inspirație pentru a-și modela propriul succes în viață, se desfășoară la nivel european în 10 țări: România, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Mai multe detalii despre proiect aici: https://jaromania.org/programe-proiecte/orientare-profesionala/re-power-your-future/.