Ce aduc la clasă proiectele JA de educație financiară?

Ce aduc la clasă proiectele JA de educație financiară?

Junior Achievement România a fost prezent la evenimentul dedicat Zilei educației financiare, organizat de Ministerul Educației în contextul prezentării Strategiei Naționale de Educație Financiară (SNEF) 2024-2030.

În prezența a numeroase cadre didactice, elevi și reprezentanți oficiali ai instituțiilor implicate în elaborarea noii strategii, au fost prezentate abordările, tipurile de resurse și modelele de bune practici Junior Achievement la care școlile și liceele din toată țara pot avea acces constant și gratuit.

Proiectele de educație financiară Junior Achievement se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani și s-au conturat într-un demers sustenabil prin parteneriatul cu Ministerul Educației, cu instituțiile de învățământ, dar și prin parteneriatul multianual cu instituții și companii private care au contribuit la dezvoltarea și diversificarea activităților și a instrumentelor care contribuie la învățarea practică a noțiunilor financiare de bază.

În acest an, proiectele JA de educație și planificare financiară sunt susținute în România de companiile Raiffeisen Bank, Metropolitan Life, Mastercard, KRUK România, Finastra, Asirom și Volvo Financial Services.

Detalii despre programele și proiectele JA de educație economică și financiară la https://jar.ro/pro.