Rețeaua „Școala din viitor”

Proiect susținut de     

Rețeaua „Școala din viitor”

În perioada 04 mai - 30 iunie, Fundația Vodafone Romania, în parteneriat cu Junior Achievement România organizează selecția a 50 de unități școlar publice care vor face parte din rețeaua „Școala din viitor” și vor deveni centre pentru dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Instituțiile selectate vor avea acces gratuit la conținut educațional exclusiv în cadrul platformei www.scoaladinviitor.ro și vor fi dotate cu kituri tehnologice necesare parcurgerii activităților educaționale Școala din viitor.

Activitățile educaționale sunt structurate în seturi de câte 14, pe grupe de vârstă (6-8, respectiv 9-12 ani) și facilitează parcurgerea unui itinerariu complet care pune în evidență învățarea folosind realitatea augmentată și jocurile video.

Informații despre conținutul kit-urilor tehnologice și modalități de utilizare la clasă, împreună cu regulamentul proiectului și conținutul formularului de înscriere, sunt disponibile la: https://jar.ro/reteaua-scoala-viitor-info.


CINE POATE PARTICIPA?

Sunt eligibile toate instituțiile școlare publice din țară, cu personalitate juridică, care au învățământ primar și gimnazial. O instituție școlară se poate înscrie o singură dată. În situația înscrierilor multiple realizate de aceeași instituție școlară, se va lua în considerare pentru evaluare ultima înscriere realizată.


CALENDAR

  • 04 mai – 31 mai 2023: Înscrierea instituțiilor școlare prin intermediul formularului disponibil la https://jar.ro/reteaua-scoala-viitor
  • 02 – 19 iunie 2023: Evaluarea înscrierilor
  • 20 iunie 2023: Anunțarea instituțiilor școlare beneficiare
  • 21 iunie – 30 iunie 2023: Realizarea dotărilor (expedierea kit-urilor)

Școlile interesate pot participa prin completarea formularului de înscriere disponibil aici: https://jar.ro/reteaua-scoala-viitor.

Detalii suplimentare aici: https://jar.ro/reteaua-scoala-viitor-regulament

Toate detaliile proiectului, precum și procesul de înscriere, vor fi prezentate în cadrul unei sesiuni online organizată joi, 18 mai, de la ora 17.00. Pentru a participa la această sesiune, este necesară completarea formularului disponibil la https://jar.ro/inscriere-reteaua-sv-webinar.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie