Program de Burse destinat elevilor care au obținut ESP

Program de Burse destinat elevilor care au obținut ESP

Deținătorii Certificatului European pentru Competențe Antreprenoriale ESP sunt invitați să aplice pentru a obține o Bursă Delta Airlines care permite participarea la o experiență de 6 zile (5 nopți) la National Flight Academy din Pensacola, Florida (SUA), în perioada 14 -19 Iulie 2019.

National Flight Academy (Academia Națională de Zbor) este o instituție de învățământ STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) de prim rang, care oferă tinerilor din clasele VII-XII experiențe de învățare captivante! În timpul programului NFA de 6 zile, elevii locuiesc la bordul AMBITION, un port-avion virtual de ultimă oră. Aceștia lucrează împreună pentru a planifica misiuni umanitare cu tehnologie avansată, ultramodernă, învață să zboare folosind 42 de simulatoare de zbor în rețea și primesc briefinguri ale misiunilor în 6 camere complet echipate electronic.

Lucrând într-un format tip escadrilă de echipă, tinerii sunt capabili să colaboreze și să finalizeze misiuni folosind o varietate de concepte STEM, în timp ce facilitatorii și consilierii de programe se asigură de dezvoltarea abilităților și competențelor de bază pentru secolul XXI precum leadership, comunicare și gândire critică. Detalii suplimentare la https://www.nationalflightacademy.com și în acest document.

Bursa Delta Scholarship acoperă integral experiența de 6 zile în America. Aceasta nu acoperă asigurarea medicală, viza pentru Statele Unite ale Americii, zborul cu avionul și taxele de aeroport (aprox. 1.000 USD).

Pentru înscriere, te rugăm să ne trimiți până la 15 Martie 2019, pe adresa inscrieri@jaromania.org o scrisoare în limba engleză de cel mult o pagină sau un link către un video în limba engleză de cel mult 5 minute, în care îți exprimi motivația, alături de confirmarea că vei împlini 18 ani până la momentul plecării în Statele Unite și că poți să susții costurile cu deplasarea. Juriul va alege 2 câștigători și 5 rezerve, iar numele acestora va fi publicat pe această pagină.

Mult succes!

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie