Bani pentru școala ta™

Bani pentru școala ta™

Prin competiția Junior Achievement Bani pentru școala ta™, școlile și liceele pot beneficia de finanțări substanțiale pe care le pot folosi pentru dotarea laboratoarelor, achiziționarea de echipamente sau proiecte educaționale.


CUM PARTICIP LA COMPETIȚIE?

Participanții la competiție urmează programele și modulele educaționale JA gratuite, în format Hybrid Learning (blended learning) (module online și la clasă) și acumulează puncte pentru școlile pe care le susțin.
Școlile câștigătoare obțin finanțări destinate modernizării sau pentru derularea de proiecte (dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziționarea de echipamente și programe etc.).
Competiția se desfășoară pe baza unui regulament național care este publicat odată cu lansarea acesteia.


REZULTATE

  • În 2014, competiția de proiecte locale sustenabile Bani pentru școala ta™, desfășurată în cadrul proiectului Meserii pentru România, a coagulat comuntățile din jurul a peste 100 de Licee tehnologice și Școli postliceale din întreaga țară. Instituțiile de învățământ finaliste au primit finanțări substanțiale pentru implementarea proiectelor și dotarea atelierelor profesionale.
    Competiția a fost organizată cu sprijinul Heineken România S.A.

  • Competiția Bani pentru școala ta™ se desfășoară din 2015 și în cadrul Programului național JA de Educație financiară, susținut de Visa și băncile membre. Peste 150.000 de membri ai comunităților școlare au parcurs modulele Hybrid Learning (blended learning) gratuite BaniIQ™ și Banii pe net™ și, prin incluziune și educație financiară, au obținut finanțări pentru înzestrarea liceelor și colegiilor lor.

Link - www.banipentruscoalata.ro

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie