PMIEF Best Application of Project Management Award acordat echipei Milenyum Soft din România în cadrul competiției GEN-E 2024

PMIEF Best Application of Project Management Award acordat echipei Milenyum Soft din România în cadrul competiției GEN-E 2024

Managementul de proiect este la fel de important și în cadrul unei afaceri, ca și în alte situații din viața reală și în proiecte din domenii diferite.

Tineri antreprenori din toată Europa au participat în luna mai la Virtual Expo Gen-E 2024 și au pregătit pe lângă materialele de prezentare ale afacerilor pilot și aplicații pentru premiile speciale disponibile (Online Awards).

Dintre cele peste 240 de echipe candidate pentru PMIEF Best Application of Project Management Award, juriul, format din reprezentanți PMIEF & PMI, a ales drept câștigătoare o echipă din România, de la Colegiul Național Elena Cuza din București.

Echipa Milenyum Soft dorește să revoluționeze industria ospitalității prin dezvoltarea unei aplicații care ar include servicii precum: accesul în camera de hotel, managementul personalului sau al inventarului. De asemenea, au luat în calcul acțiuni pentru a reduce risipa alimentară și poluarea mediului.

Echipa s-a remarcat prin utilizarea eficientă a managementului de proiect, ei realizând inclusiv o analiză SWOT a proiectului și folosind cu succes metodologia agile.

Premiul acordat de PMIEF aduce recunoaștere echipelor care au învățat și au demonstrat capacitatea de a aplica managementul de proiect pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului lor; astfel sunt punctate și apreciate următoarele aspecte: planificarea, organizarea, inovația, execuția și impact pozitiv asupra societății.

Detalii suplimentare pot fi consultate la: https://gen-e.eu/partners/pmief/