#noisuntemJA - Festivitatea JA Invest in Education 2024

#noisuntemJA - Festivitatea JA Invest in Education 2024

Junior Achievement oferă tinerilor din România oportunități applied learning prin care își pot dezvolta competențele, mentalitatea și încrederea de care au nevoie pentru a aduce inovație și competitivitate în mediul antreprenorial, pentru a se integra în job-urile viitorului, pentru a fi independenți financiar și adaptabili.

Astăzi lansăm noul clip de prezentare Junior Achievement #noisuntemJA și aducem recunoaștere pentru implicarea pe tot parcursul anului școlar în programele, proiectele și competițiile Junior Achievement România, elevilor, studenților, cadrelor didactice și reprezentanților din companiile care au susținut financiar și prin mentorat și consultanță activitățile educaționale, investind astfel în viitorul tinerilor.

Festivitatea JA Invest in Education 2024 este un eveniment care aduce împreună mediul academic și pe cel de afaceri, deopotrivă participanți și beneficiari ai programelor și proiectelor JA în România, parteneri și sponsori care susțin educația.

Vă mulțumim pentru implicarea activă și sperăm sa ne fiți alături în continuare în acest demers educațional modern, care pune accentul pe principiile învățării prin experiențe practice și aplicate.